Eridisainvaibad

Floorin - Eridisainvaibad

‘Detailid ei ole lihtsalt millegi osad. Detailid loovad disaini.’

Põrand on äärmiselt oluline detail igas interjööris. Kui vajad midagi unikaalset, siis pakuvad Floorini eridisainvaibad hea võimaluse. Vali disain juba olemasolevatest, kohanda nende värvilahendusi, joonista ise muster või kombineeri neid kõiki omavahel!


Floorini eridisainvaipade valikusse kuuluvad:

Trükitud taftingvaibad

Kvaliteetsest polüamiidkiust lõigatud silmusega veluurvaibad. Muster trükitakse uue Chromojet tehnoloogia abil valgele vaibale. Tehnoloogia võimaldab trükkida isegi 76 dpi täpsusega ning saavutada lõngas peaaegu maksimaalse värvi penetratsiooni. Tippklassi vaibad on 400 mm laiused ja saadaval erinevates paksustes. Miinimumkogus vaid 12 m2. Kiire teostus pealekauba.


Axminster-vaibad

Traditsioonilisel, 250 aastat kasutusel olnud meetodil kootud pehmed ja luksuslikud vaibad on peamiselt kasutusel parimates hotellides ja majutusasutustes. Põhjuseks nende vastupidavus ja kestev ilu. Lõng 80% villa / 20% nailonit või 100% nailonkiudu. Uudisena on Axminster-vaibad saadaval ka plaatvaibana, mis võimaldab pikendada vaiba eluiga veelgi.


Wilton-vaibad

Wilton on prestiizhne kangastelgedel kootud vaip. Unikaalne kudumisprotsess võimaldab kasutada nii lõigatud kui lõikamata silmust ning neid kombineerides saavutada põnevaid mustriefekte.


Tulemust ei too idee, vaid selle teostus. Huvi korral võta kindlasti ühendust! Leiame just sulle sobiva lahenduse.


Inspiratsiooniks veel
:

Maailma parim disainhotell Hyatt Andaz. Desso eridisainvaibad. 

M2Carpets. Designs. Näiteid M2Carpets'i disainivõimalustest. 

Desso Design Library. Desso eridisainvaipade mustrinäidiseid. Võid valida olemasolevatest, muuta nende värve ja vaadata interjööris.